Info Dinsdag-en Woensdag League d.d. 26-04-2020

Datum: 26 apr 2020

Beste Leden,

Het bestuur van de bowlingvereniging Heerlen hoopt dat alle leden dit bericht in goede gezondheid bereikt.

De leagues liggen stop sedert 17 maart 2020 en ons bowlinghuis Hoeve de Aar is gesloten en blijft dat voorlopig ook. Omdat er geen zicht is op een (snelle) hervatting van de leagues heeft het bestuur van de Bowling Vereniging Heerlen met pijn in het hart besloten dat het seizoen 2019 – 2020 officieel ten einde is. Het bestuur hoopt dat de situatie in het land zodanig verbeterd, dat wij in ieder geval in het nieuwe seizoen weer leagues kunnen organiseren, zeker omdat in september 2020 het vijftig jarig bestaan van onze vereniging is. Maar vooralsnog zal de communicatie naar de leden helaas via de site en e-mail plaatsvinden.

Het beëindigen van de leagues betekent dat er een regeling moet komen m.b.t. het ingelegde prijzengeld en daarin heeft het bestuur het volgende besloten:

De dinsdagleague zou uit 33 wedstrijden bestaan te weten 3 volledige speelrondes van 11 wedstrijden. Er zijn 24 wedstijden gespeeld oftewel 2 volledige speelrondes en 2 wedstrijden in de laatste speelronde. Het prijzengeld over de volledig gespeelde speelrondes wordt zoals gebruikelijk verdeeld naar klassering. Het ingelegde prijzengeld over de 2 wedstrijden in de laatste speelronde wordt retour gegeven aan de deelnemers. Er komt geen eindklassement en dus ook geen prijzengeld hierover. Ook worden er dit jaar geen individuele prijzen uitgereikt.

De woensdagleague zou uit 35 wedstrijden bestaan, te weten 5 volledige speelrondes van 7 wedstrijden. Ook hier zijn inmiddels 24 wedstijden gespeeld, oftewel 3 volledige speelrondes en 3 wedstrijden in de 4e speelronde. Hier zal dezelfde modus worden toegepast als bij de dinsdagleague, dus uitbetaling van de volledig gespeelde 3 speelrondes conform de eindstand van die periodes. Het ingelegde prijzengeld over de 3 wedstrijden in de 4e speelronde wordt retour gegeven aan de deelnemers. Het ingelegde geld voor de slotdag wordt ook aan ieder team geretourneerd.

Rekening en verantwoording van het prijzengeld zal per mail verzonden worden aan de teamcaptains, die verantwoordelijk zijn voor de verspreiding naar hun medespelers.

Het prijzengeld zal via bankoverschrijving worden overgemaakt naar de teamcaptains, die dan verantwoordelijk zijn voor de verdeling van dat geld binnen het team.

Het bestuur hoopt alle leden in het nieuwe seizoen gezond en wel weer te zien en hoopt dat iedereen de vereniging trouw blijft en ook in het komende seizoen weer massaal deelneemt aan de leagues en toernooien die wij willen blijven organiseren.

Bestuur Bowling Vereniging Heerlen

Nieuws