We mogen weer.

Datum: 05 jul 2020

Beste bowlers en bowlsters,

Vanaf woensdag 1 juli mag in heel Nederland gebowld worden en dat mag iedereen weten!
Daarom heeft de NBF een video gemaakt waarmee we die boodschap willen verspreiden.

Wat we in de video willen delen is hopelijk duidelijk: Hoe je onze sport ook beleefd, fanatiek of vooral voor de fun, we mogen weer!

Bowl verantwoord
Daarbij kiezen wij ervoor om nogmaals de verantwoordelijkheden die we hebben onder de aandacht te brengen. Ja, we mogen weer bowlen! Belangrijk blijft dat we dit op een verantwoorde manier doen. Het coronavirus is nog steeds aanwezig in ons land en we willen een nieuwe piek in het aantal coronapatiënten natuurlijk voorkomen. Je kunt een bijdrage leveren, door op een verantwoorde manier te gaan bowlen. Kom niet naar het bowlingcentrum zonder reservering en/of contact met centrum en blijf thuis bij klachten. Houd nog steeds zoveel mogelijk 1,5e meter afstand tot andere bezoekers, desinfecteer je handen bij binnenkomst en volg altijd de instructies van het personeel. Zie ook de bijlage.

Link: Video

Link: NBF Covid19


Namens de NBF

 

Nieuws