50- jarig jubileum BVH 30 sept 2020

Datum: 21 sep 2020

Beste leden van de BVH.

Zoals jullie wellicht weten, is de BVH opgericht op 30 september 1970 en dus bestaat onze vereniging over 9 dagen precies 50 jaar. Uiteraard had het bestuur dit feit graag gevierd met een gezellig toernooi voor alle leden en aansluitend een etentje in ons bowlingcentrum maar ook hier gooit het coronavirus roet in het eten.

Net als zoveel bijzondere gelegenheden en feesten zal ook het 50 – jarig jubileum van onze vereniging worden uitgesteld. Op een tijdstip dat het verantwoord is om weer met grotere groepen te bowlen en samen te zijn, zal het jubileum alsnog gevierd worden. Zodra een datum en tijdstip bekend is, zullen alle leden worden geïnformeerd.

Dit is ook een mooie gelegenheid om nogmaals een oproep te doen aan de leden om zich kandidaat te stellen voor het bestuur. Het huidige bestuur zit er bij wijze van spreken al zolang als de vereniging bestaat (voor mijn gevoel althans) en het wordt hoog tijd voor vers bloed en nieuwe ideeën. Ik zit zelf al sinds de vorige eeuw in het bestuur en het wordt hoog tijd voor een ander gezicht. Dus: MELD JE AAN. Kun je meteen meedenken en meedoen bij de organisatie van ons jubileum.

Groet, Leo Ederveen.

Nieuws