WOENSDAGLEAGUE VOORLOPIG STOPGEZET

Datum: 29 sep 2020

WOENSDAGLEAGUE VOORLOPIG STOPGEZET.

Beste leden van de Bowling Vereniging Heerlen.

Het bestuur van de BVH heeft besloten om de woensdagleague tot nader bericht stop te zetten, mede gelet op de door de regering afgekondigde nieuwe maatregelen in het kader van de bestrijding van het Coronavirus.

Er was al een probleem voor onze in Duitsland woonachtige leden die vreesden eventueel in quarantaine te moeten gaan als zij naar Nederland kwamen maar daar komt nu bij dat het Bowlinghuis om 22 uur leeg moet zijn. Dat zou betekenen dat het aanvangstijdstip van de league fiks vervroegd zou moeten worden en dat levert weer problemen op voor de mensen die van ver moeten komen.

Daarnaast was de basis al wankel met slechts 6 teams, zodat bij de geringste tegenslag het aantal teams onder de minimaal gewenste sterkte kwam.

Hoewel het bestuur het ten zeerste betreurt, is het op dit moment het beste om de woensdagleague voorlopig stop te zetten

Misschien dat wij over enkele weken de competitie kunnen hervatten. Houdt de site en de mail in de gaten voor nadere informatie.

Nieuws