BVH heeft geen thuisbowling meer.

Datum: 30 jul 2021

Beste leden van de BVH.

Ik wil jullie graag namens het bestuur van de BVH op de hoogte brengen van de stand van zaken met betrekking tot bowling Hoeve de Aar in Heerlen.

De potentiële kopers hebben afgehaakt, de borden “Te koop” zijn verwijderd en de huidige ondernemers gaan (voorlopig?) door met de exploitatie van Hoeve de Aar. Sterker nog: de zaak krijgt een make over, er komen nieuwe machines en op of omstreeks 15 september 2021 zal de bowling weer open gaan. Dat lijkt allemaal heel goed nieuws, maar is het jammer genoeg toch niet voor onze vereniging. De nieuwe machines zijn zogenaamde “touwtjes machines” en in een gesprek met Michelle Driessen is mij duidelijk geworden, dat vooralsnog alleen gemikt wordt op recreanten in een ander concept en niet op een vereniging die op geregelde tijden competitie wilt spelen. Misschien verandert dat ergens in te toekomst nog, maar dat zal pas blijken als de zaak weer geruime tijd geopend is.

Nu is het zo dat na een dikke 50 jaar onze vereniging geen “thuisbowling” meer heeft en dat wij, als wij als BVH een league willen organiseren in het komende seizoen, moeten uitwijken naar een ander bowlinghuis.

Over de mogelijkheden, die wij hebben om een league te organiseren, zullen wij zo spoedig mogelijk nadere informatie op onze site vermelden.

Namens het bestuur van de BVH,

Met vriendelijke groet,

Leo Ederveen.

 

 

Nieuws